ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
„Nu am luat în discuție sosirea lui Romanescu la PSD. Preferăm să ne creștem candidații proprii”
     
„Nu am luat în discuție sosirea lui Romanescu la PSD. Preferăm să ne creștem candidații proprii”

Aurel Popescu, împotriva unei eventuale sosiri în Partidul Social-Democrat a primarului Târgu Jiului, Marcel Romanescu. Speculații au tot fost încă de vara trecută când liberalul a câștigat alegerile parțiale. Mai întâi, deputatul PSD Mihai Weber a pomenit de o racolare a lui Romanescu. Zilele trecute, nici senatorul ALDE, Scarlat Iriza, fost membru PSD, n-o excludea. „Nu am purtat niciodată o astfel de discuție și niciun coleg de-al meu nu a deschis acest subiect cu mine. Avem în fața noastră tot felul de provocări, de teme, de abordări dar niciodată nu s-a discutat despre o asemenea temă. Eu mereu am fost pentru ideea de a ne crește foarte bine candidați proprii și nu să așteptăm ca alți membrii ca să vină către noi din obligație sau pentru o funcție oarecare”, a declarat liderul PSD Târgu Jiu, la Interviurile Infinit FM. Întrebat dacă ar fi posibilă o înțelegere la nivel central, privind susținerea lui Marcel Romanescu în 2020, Aurel Popescu a răspuns că ar trebui să fie și el consultat și chiar să facă parte din grupul care să poarte astfel de discuții.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY