ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Mandat pierdut de un primar din Gorj pe motiv că este și fermier !
     
Mandat pierdut de un primar din Gorj pe motiv că este și fermier !

Marian Ardeiu a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate și va rămâne fără mandatul de primar al comunei Samarinești. „Mă așteptam la orice, asta e România! M-au declarat incompatibil fiindcă sunt și fermier”, declară edilul PSD. Ardeiu va mai sta o perioadă în funcție. Așteaptă motivația instanței și, apoi, decizia Prefecturii Gorj. „Acum aștept motivarea după care domnul prefect se va pronunța. Mai mult ca sigur în defavoarea mea. Până atunci mai avem de lucru și îmi voi face datoria până în ultima clipă. Am semnat niște contracte importante pe care le-am pus pe SEAP și vreau să le dăm drumul ca să aibă oamenii apă și canal așa cum le-am promis. Chiar dacă nu voi mai fi eu, să rămână echipa mea și să le ducă la bun sfârșit. E greu să vină cineva din afară, să preia și să meargă repede cu motoarele turate, chiar dacă cei din opoziție își doresc cu ardoare. La ce se întâmplă în România, nu te mai miră nimic, de ani de zile ANI m-a declarat că sunt incompatibil că sunt și fermier în afară de primar, nu am o fermă foarte mare care 4 coduri CAEN de culturi de câmp și creștere de animale, plăteam impozit pe CNP, nu aveam activitate de comerț, să duc marfa dintr-o parte într-alta, să fi fermier azi nu e act de comerț, ci de sacrificiu”, a declarat Ardeiu. Marian Ardeiu are un candidat, un tânăr din cadrul PSD Samarinești căruia nu-i dă deocamdată numele, pe care ar vrea să-l propună locuitorilor comunei, atunci când vor fi organizate alegeri anticipate pentru funcția de (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY