ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Pensii speciale și pentru primari ?! „S-a depășit orice limită !”
     
Pensii speciale și pentru primari ?! „S-a depășit orice limită !”

Parlamentarii vor să le dea pensii speciale primarilor, viceprimarilor, președinților de consilii județene și vicepreședinților. Proiectul de lege a fost inițiat de un deputat liberal, Corneliu Olar, dar a primit și semnături de la PSD, PMP și UDMR. Printr-o postare pe Facebook, liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, dă asigurări că, în realitate, partidul său nu susține niciun fel de pensii speciale cu excepția magistraților și militarilor. După ce le-au dat voie primarilor și președinților de consilii județene să-și facă lefurile cât vor, parlamentarii au de gand să le dea, acum, și pensii speciale. Deputatul liberal Corneliu Olar a declarat că a inițiat proiectul la presiunea aleșilor locali din țară și că, deși partidul îl obligă să-și retragă semnătura, îl va vota, în plen. „Cred că s-a exagerat în acordarea de pensii speciale. S-a depășit orice limită. Nu mi se pare normal ca unii cetățeni să fie tratați discreționar raportat la ceilalți, marea majoritate. Mi s-ar părea normal ca aceste pensii speciale să fie acordate doar unora care au un statut special, privați de anumite drepturi pe parcursul exercitării funcției. Vorbim de militari, de polițiști, magistrați în anumite condiții”, comentează Constantin Bobaru, primarul liberal de la Bumbești Jiu. Nici Liviu Cotojman, edilul din Roșia de Amaradia, nu consideră o prioritate pentru țară acordarea pensiilor speciale pentru primari și președinți de consilii județene. „Cred că parlamentarii ar trebui să considere că altele sunt prioritățile. Nu spun că la o anumită vârstă nu ar fi binevenit dar având în vedere situația celorlalți cetățeni, cred că parlamentarii ar trebui să prioritizeze legile și să-i ajute pe cei care chiar au probleme. Personal, consider că dacă după o viață de activitate, pot să am o pensie, ar fi de ajuns. Lucrurile ar trebui împărțite echitabil pentru toți cetățenii. E (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY