ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Vine Ponta la inaugurarea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu ?
     
Vine Ponta la inaugurarea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu ?

Victor Ponta, așteptat la Târgu Jiu la inaugurarea Sălii Sporturilor. Fostul premier a primit invitația de la autorități și, cel mai probabil, pe 24 martie va fi în Târgu Jiu. Conform unuia dintre liderii PRO România Gorj, Dănuț Chirilă, Ponta va ține o conferință de presă într-o locație care urmează să fie anunțată. PRO România încă nu are un sediu în municipiu. „Avem peste 100 de adeziuni, deocamdată nu avem un sediu pentru că dorim să fie într-o zonă centrală, suntem în discuții cu Marcel Romanescu, am depus o cerere, în viitorul scurt vom găsi un sediu adecvat. După semnalele pe care le am eu, dânsul a fost invitat la inaugurarea Sălii Sporturilor, în 24 martie. NU știu ce program are dânsul în perioada acea dar probabil va veni pentru că investițiile de atunci au fost făcute de guvernul Ponta, de nimeni altcineva”, a spus Chirilă. PRO România a început să se organizeze în Gorj. Fosta deputată Camelia Khraibani se ocupă de zona Motru, deputatul Alin Văcaru de zona Tismanei, Călin Simionescu de Târgu-Jiu iar Dănuț Chirilă de zona Bumbești-Jiu. Implicată este și Luminița Popescu, fostul rector al Universității „Constantin Brâncuși”.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY