ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Jurnalmm [14/03/2018]

 
Secretara primarului Cătălin Cherecheș a fost audiată, azi la Tribunalul Cluj în calitate de martor în proces. Din mărturia acesteia, Șpan lansa amenințări la adresa primarului „o să îți arăt eu, o să (...)
     
Secretara primarului Cătălin Cherecheș a fost audiată, azi la Tribunalul Cluj în calitate de martor în proces. Din mărturia acesteia, Șpan lansa amenințări la adresa primarului „o să îți arăt eu, o să (...)

Secretara Georgiana Popovici  a fost audiată, azi  la Tribunalul Cluj în calitate de martor în procesul primarului Cătălin Cherecheș. Din mărturia acesteia, Șpan lansa amenințări la adresa primarului  „o să îți arăt eu, o să vezi tu ce o să îți fac dacă nu mă ajuți”.  Potrivit  celor declarate de Georgiana Popovici, când procurorii DNA au descins în biroul primarului, acesta era în alt birou, iar denunțătorul Cristian Șpan nu mai era în Primărie. Martora Georgiana Petrovici a povestit că, anterior de ziua descinderii, denunțătorul Șpan s-a certat cu Cherecheș de mai multe ori și l-a amenințat: “La început, din ce am văzut eu, relațiile dintre inculpat și Șpan Cristian erau bune, însă pe parcurs s-au deteriorat, motivul principal din ce am văzut eu fiind acela că Șpan era nemulțumit de inculpat că nu ajuta suficient clubul de fotbal. Din secretariat îl auzeam strigând în birou la inculpat. Știu că inculpatul l-a ajutat pe Șpan, respectiv Viman venise la inculpat și după ce a ieșit din birou acestuia din urmă având o plasă în mână mi-a spus că merge să ducă bani în vestiar la jucători, bani proveniți de la inculpat. Era vorba de 30 mii lei. Cuantumul sumei l-am aflat ulterior acestei discuții. Cuantumul sumei în discuție precum și faptul că reprezenta un împrumut al inculpatului către Șpan sunt chestiuni pe care eu le-am aflat din presă ulterior arestării inculpatului. De cel puțin două ori l-am auzit pe Șpan strigând la inculpat în biroul acestuia din urmă că „o să îți arat eu, o să vezi tu ce o să îți fac dacă nu mă ajuți”. Întrebată de avocatul lui Cherecheș unde era acesta când au descins procurorii, Popovici a răspuns: “când au descins organele de la DNA eu mă aflam în secretariat, acestea au venit în fugă și au intrat direct în anexă, după care au venit și m-au întrebat unde este domnul primar, însă la acel moment acesta se afla în biroul (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY