ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 martie 2018

 

Radio Crazy [14/03/2018]

 
DJ Project aniverseaza majoratul printr-un super concert de exceptie la Beraria H!
     
DJ Project aniverseaza majoratul printr-un super concert de exceptie la Beraria H!

Pe 17 martie, celebra trupa care scoate hit dupa hit va invita la un show de zile mari! DJ Project implineste 18 ani si serbeaza majoratul asa ca este motiv de mare sarbatoare! Celebra trupa care are in repertoriu peste 20 de hit-uri, precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Regrete”, “Bun rămas”, “Suflet vandut” si multe alte single-uri cu care au facut furori, va urca pe scena Berariei H, pe 17 martie, pentru un super concert aniversar, organizat in colaborare cu Sprint Music. Gino Manzotti si DJ Maxx vor urca astfel pe scena alaturi de Ellie White, Adela Popescu, Giulia Anghelescu, artistele care au fost soliste de-a lungul timpului in aceasta trupa si cu care au ramas in relatii speciale de prietenie. Totodata, in concertul de pe 17 martie de la Beraria H, DJ Project va lansa noua piesa, un feat cu Mira, “Inima nebuna”. Dj Project a inceput colaborarea cu Mira, una dintre cele mai tinere voci din industria muzicala romaneasca, din toamna anului 2017. “Ma bucur ca am putut sa le aducem pe toate cele 4 soliste importante de la DJ Project pe o singura scena pentru ca nu au existat niciodata certuri intre noi, am ramas mereu prieteni si colaboram in continuare. Adela Popescu, Ellie White. Giulia Anghelescu si noua noastra colega, Mira, vor fi alaturi de noi. Adela, Elena si Giulia au acceptat invitatia noastra si vor canta cele mai cunoscute si mai frumoase piese ale noastre, 15-16 hit-uri, pe 17 martie, la Beraria H. Va fi un concert asa cum face DJ Project, multa muzica buna, show, band! Tot atunci lansam si noua noastra piesa, un feat cu Mira, “Inima nebuna!”, marturiseste Gino Manzotti. Cum a rezistat DJ Project 18 ani? O trupa longeviva, iubita de public, cu multe colaborari de exceptie. Care este insa secretul ajungerii la majorat? “Am rezistat 18 ani pentru ca problema e sa si (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY