ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 
Și-a lăsat câinele în compartimentul pentru bagajele de mână în avion, la insistențele însoțitorilor de zbor. Descoperirea (...)

Antena3 [14/03/2018]

 
Și-a lăsat câinele în compartimentul pentru bagajele de mână în avion, la insistențele însoțitorilor de zbor. Descoperirea făcută de stăpână ulterior a revoltat toți (...)
     
Și-a lăsat câinele în compartimentul pentru bagajele de mână în avion, la insistențele însoțitorilor de zbor. Descoperirea făcută de stăpână ulterior a revoltat toți (...)

Un câine a murit în timpul unui zbor al companiei United Airlines. Însoțitorii de zbor au insistat ca acesta să fie pus într-unul dintre compartimentele de bagaje de deasupra scaunelor.  Se pare că bietul...

[cititi articolul complet în Antena3]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Antena3 :
 
Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj publicat pe blog este răvășitor
Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj publicat pe blog este răvășitor
Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Vedeta radio și tv ar fi suferit un stop cardio-respirator (...)
Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio și televiziune era mort de 12 ore când a fost găsit. Ce au constatat medicii (...)
Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio și televiziune era mort de 12 ore când a fost găsit. Ce au constatat medicii legiști la fața locului
Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seară. El (...)
Mircea Badea, despre invitația să se prezinte la secția de poliție: „Nu am înțeles despre ce e vorba, ca atare nu mă duc (...)
Mircea Badea, despre invitația să se prezinte la secția de poliție: „Nu am înțeles despre ce e vorba, ca atare nu mă duc mâine. M-am inspirat de la șefa DNA”
Mircea Badea a comentat în emisiunea „În Gura Presei” invitația pe care a primit-o de a se prezenta (...)
Andrei Gheorghe a murit! Iuliana Tudor: “Media din România a pierdut o Voce care a facut istorie pentru Radioul de la (...)
Andrei Gheorghe a murit! Iuliana Tudor: “Media din România a pierdut o Voce care a facut istorie pentru Radioul de la noi!”
Andrei Gheorghe a murit. Vedeta a murit la vârsta de 56 de ani. La 22.25 a fost înregistrat un (...)
Andrei Gheorghe a murit. Ce a spus Mircea Badea la aflarea veștii
Andrei Gheorghe a murit. Ce a spus Mircea Badea la aflarea veștii
Andrei Gheorghe a murit. Celebrul om de radio și televiziune s-ar fi stins în urma unui stop (...)
 
[Toate articolele din: Antena3 +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY