ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 

HotNews [14/03/2018]

 
Nisipurile miscatoare din clepsidra Brexit
     
Nisipurile miscatoare din clepsidra Brexit

Pe 28 februarie, Comisia Europeana a publicat propunerea textului iesirii Marii Britanii din UE (draft withdrawal agreement). Schita este in esenta o transpunere legala a Raportului Comun asupra caruia s-a cazut de acord in urma primei runde de negocieri dintre UE si Marea Britanie (din 8 decembrie 2017). Aceasta detaliaza conditiile iesirii celei din urma din Uniune, precizand si elementele care inca trebuie clarificate. Documentul contine de asemenea detalii legate de perioada de tranzitie, convenite de catre Consiliul European in cadrul unor recomandari suplimentare adoptate pe 29 ianuarie 2018.

[cititi articolul complet în HotNews]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY