ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Weber: Nu se pune problema fondurilor pentru centura Târgu-Jiului
     
Weber: Nu se pune problema fondurilor pentru centura Târgu-Jiului

Weber îl contrazice pe Romanescu. Spune că nu lipsa banilor ci probleme de cadastru împiedică reluarea lucrărilor la centura ocolitoare a Târgu-Jiului. “În niciun caz nu se pune problema fondurilor. Există mai multe posibilități pentru deschiderea de noi fronturi de lucru. Sunt optimist că centura se va realiza” spune deputatul PSD. Nu este prima dispută între politicieni pe tema centurii. Chiar și senatorul Florin Cârciumaru l-a interpelat pe ministrul Transporturilor pe această temă. Mihai Weber susține că, anul acesta, ar putea începe lucrările pe DN 67 B Scoarța-Pitești. Au fost emise certificatele de urbanism și avizele necesare urmând să fie dat ordinul de începere a lucrărilor. A început și procedura de achiziție pentru podul de la Lainici.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY