ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Primarul din Dăneșți A ÎNGROPAT oile moarte de foamei la ȚÎRCULEȘTI
     
Primarul din Dăneșți A ÎNGROPAT oile moarte de foamei la ȚÎRCULEȘTI

Primarul din Dănești a îngropat, azi, cele aproape 150 de oi și capre moarte de foame pe păşunile din Ţîrculeşti. Proprietarul animalelor, un doljean pe nume Ilie Barbu, susține c-a fost luat prin surprindere, acum două săptămâni, de revenirea neașteptată a iernii, fiind prins fără nutreț. Acum, se vaită că paguba este foarte mare, de sute de milioane de lei vechi și nu mai are ce vinde de Paște. Ciobanul a fost amendat de Direcția Sanitar-Veterinară Gorj cu 400 de lei și este anchetat de polițiști, existând suspiciuni că și-ar fi lăsat intenționat turma să moară de foame. Sprijinit de câțiva localnici, primarul comunei Dănești s-a ocupat de îngroparea cadavrelor animalelor. Cu un boldoexcavator a fost săpată o groapă adâncă de câțiva metri, ermetizată cu o folie de plastic. Autoritățile ar fi trebuit să ducă animalele moarte la o firmă specializată, însă operațiunea ar fi costat foarte mult. Emilian Rusu nu înțelege de ce proprietarul turmei nu și-a luat măsuri din timp, mai ales că populația a fost avertizată asupra valului de frig de la începutul lunii.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY