ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Vestea [14/03/2018]

 
Ce ruşine! Primăria Piatra Neamţ şi Poliţia Neamţ au vrut să blocheze acţiunea unui protestatar!
     
Ce ruşine! Primăria Piatra Neamţ şi Poliţia Neamţ au vrut să blocheze acţiunea unui protestatar!

Coreea de Nord şi-ar declara mândria dacă ar afla de păţania de azi a poliţistului Ioan Cănărău – lider Europol – care, printr-o acţiune concertată a două instituţii care oficial lucrează în favoarea cetăţeanului şi-au demonstrat reminiscenţele comunistoide etalate de cei care le conduc. Concret, azi Ioan Cănărău a avut câte o oră de acţiune în faţa sediilor Poliţiei Roman, Poliţiei Neamţ şi Poliţiei Piatra Neamţ, scopul manifestărilor fiind de a capacita şi alţi colegi de a participa la protestul naţional, de pe 24 martie, de la Bucureşti. Un om cu un microfon şi o boxă de vreo 20 de wati. Ei bine, la Piatra Neamţ, Cănărău s-a trezit plasat în ilegalitate de Primăria Piatra  Neamţ care a reacţionat ca un fel de anexă alugarnică a conducerii IPJ Neamţ. Deşi legea permite protestele în faţa instituţiilor (inclusiv a celor spontane), dovedindu-se mai catolic decât Papa, Cănărău a făcut anterior cerere la Primăria Piatra Neamţ, anunţându-şi intenţia. Ieri dimineaţă, în comisia specială care se ocupă de autorizarea protestelor, cererea lui Cănărău a primit undă verde pentru ambele locaţii. La câteva ore însă (vezi video de mai jos), Cănărău a fost chemat din nou la discuţii şi, conform afirmaţiilor acetuia, viceprimarul Luminiţa Vîrlan i-a pus în vedere că o nouă comisie (în aceeaşi zi!) spune că e ilegală acţiunea de la IPJ deoarece s-ar fi primit o adresă semnată de comisarul şef Paul Tablan prin care se spune că în clădirea unde e Poliţia Judeţeană sunt … unităţi militare. Unit[‘ile militare respective ar fi SRI Neamţ şi STS. O asemenea explicaţie intră în totală contradicţie şi cu ideea de protest, şi cu bunul simţ, şi cu logica etc. Motivele ar fi următoarele: 1.Legea permite protestele în faţa instituţiilor. Pentru cei care nu ştiu, şi în clădirea Guvernului României şi în cea a Parlamentului României există câte o celulă STS dar nimeni până acum nu şi-a (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY