ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

HotNews [14/03/2018]

 
Legile justitiei, corectate de Comisia Iordache. Cum vor fi modificate articolele declarate neconstitutionale: Presedintele va fi scos din procedura de numire si de revocare a presedintelui (...)
     
Legile justitiei, corectate de Comisia Iordache. Cum vor fi modificate articolele declarate neconstitutionale: Presedintele va fi scos din procedura de numire si de revocare a presedintelui (...)

Comisia speciala parlamentara pe justitie condusa de deputatul PSD Florin Iordache a facut miercuri o "lectura" a modificarilor propuse de catre cei de la PSD pentru articolele declarate neconstitutionale din cele trei legi ale justitiei, adoptate la sfarsitului anului trecut, ca urmare a sesizarilor PNL si ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie admise de Curtea Constitutionala. Principalele modificari se refera la procedura de numire si revocare a conducerii Inaltei Curti, de unde presedintele Romaniei este eliminat, si la actiunea in regres, procedura unde este introdusa Inspectia Judiciara. Un vot pe modificari va fi dat luni. Vezi in text principalele modificari propuse/ DOCUMENTE

[cititi articolul complet în HotNews]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY