ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Jurnalmm [14/03/2018]

 
TREI POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI VOR PARTICIPA LA CAMPIONATUL DE TENIS DE MASĂ ORGANIZAT DE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
     
TREI POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI VOR PARTICIPA LA CAMPIONATUL DE TENIS DE MASĂ ORGANIZAT DE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

TREI POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI VOR PARTICIPA LA CAMPIONATUL DE TENIS DE MASĂ ORGANIZAT DE MINISTERUL AFACERILOR INTERNE  În perioada 26 – 31 martie a.c. în municipiul Constanţa se va desfăşura etapa finală a campionatului de TENIS DE MASĂ a Ministerului Afacerilor Interne. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş va fi reprezentat de trei poliţişti cu abilităţi sportive de excepţie. Comisar de poliţie Dobra Ion Daniel, subinspector de poliţie Pop Fabian şi agent principal Bella Violeta Panseluţa au demonstrat că sunt cei mai buni la tenis de masă în cadrul competiţiei organizate săptămâna trecută, la nivelul judeţului, cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Conducerea inspectoratului încurajează şi susţine toţi poliţiştii care participă la astfel de competiţii. Sperăm că şi de această dată poliţiştii maramureşeni se vor remarca, vor urca pe podium şi se vor întoarce acasă cu medalii.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY