ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 martie 2018

 

Jurnalmm [14/03/2018]

 
ADVERTORIAL: Interpelare-protest a deputatului Duruș pe tema DN 18
     
ADVERTORIAL: Interpelare-protest a deputatului Duruș pe tema DN 18

Deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, a depus luni o interpelare-protest adresată ministrului transporturilor, Lucian Șova, pe tema investiției derulate pe DN 18. Tronsoanele Baia Mare – Sighetu Marmației și Moisei – Iacobeni au fost tăiate și în 2018 de la finanțare, deși ele aveau ca termen de finalizare mijlocul acestui an. Situația este una deosebit de gravă și întărește ideea că Guvernul PSD – ALDE este incapabil să gestioneze problemele de infrastructură. Prin întârzierile provocate investiției de pe DN 18, prin nealocarea sumelor necesare finalizării lucrărilor în acest an, se produc pagube economiei din zonă. Turismul între doua provincii de o importanță deosebită la nivelul României, Maramureșul Istoric și Bucovina, este grav afectat. (function(d, s, id) var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Interpelare în Parlament pe tema DN 18 Am depus luni o interpelare adresată ministrului transporturilor, Lucian Șova, pe tema investiției derulate pe DN 18. Tronsoanele Baia Mare – Sighetu Marmației și Moisei – Iacobeni au fost tăiate și în 2018 de la finanțare, deși ele aveau ca termen de finalizare mijlocul acestui an. Guvernul PSD – ALDE minimalizează importanța acestei investiții pentru partea de nord a țării și anulează speranțele la dezvoltare a unor comunități importante din Maramureșul Istoric și Bucovina.Situația este una deosebit de gravă și întărește ideea că Guvernul este incapabil să gestioneze problemele de infrastructură. Prin întârzierile provocate investiției de pe DN 18, prin nealocarea sumelor necesare finalizării lucrărilor în acest an, se produc pagube economiei (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY