ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 

Jurnalmm [14/03/2018]

 
Severica Covaciu, senator PMP din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate privind recuperarea sumelor plătite pentru concediile medicale ale (...)
     
Severica Covaciu, senator PMP din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate privind recuperarea sumelor plătite pentru concediile medicale ale (...)

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate privind  recuperarea sumelor plătite pentru concediile medicale ale angajaţilor în termen legal! Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș a adresat o solicitare  Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate , Răzvan Teohari Vulcănescu, privind  întârzierea  sumelor plătite pentru concediile medicale ale angajaţilor. Din sesizările primite pe adresa Cabinetului Senatorial s-au aflat că există  cazuri în care angajatorii şi-au recuperat banii după un an sau doi, deși termenul legal este de maximum 60 de zile: “Stimate Domnule Preşedinte, Conform legii, angajatorii îşi pot recupera de la Casele de Asigurări de Sănătate sumele plătite pentru concediile medicale ale angajaţilor. Termenul de plată nu trebuie să depăşească 60 de zile pentru plată sau pentru respingerea solicitării. În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Din sesizările primite pe adresa Cabinetului Senatorial, am aflat că sunt cazuri în care angajatorii şi-au recuperat banii după un an sau doi. Având în vedere astfel de situaţii, vă rog să îmi comunicaţi următoarele: care este cauza pentru care există întârzieri atât de mari, cum se poate rezolva această problemă, în vederea respectării legii, şi ce măsuri aţi luat sau veţi lua faţă de persoanele responsabile? câte cereri de acest tip s-au depus la Casele de Asigurări de Sănătate din ţară, în ultimul an, câte dintre acestea s-au soluţionat şi câte dosare au fost respinse? care este durata medie în care se efectuează plăţile către angajatori, calculat de la momentul depunerii cererii (media la nivel naţional)?” (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]




            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY