ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Cronica Giurgiuveană [14/03/2018]

 
O URIASA FURTUNA SOLARA VA LOVI PAMANTUL IN URMATOARELE ORE. “POSIBILE PAGUBE DE 2.000 de MILIARDE EURO”
     
O URIASA FURTUNA SOLARA VA LOVI PAMANTUL IN URMATOARELE ORE. “POSIBILE PAGUBE DE 2.000 de MILIARDE EURO”

Astronomii de la agenția americană NASA au făcut un anunț îngrijorător acum câteva săptămâni spunând că Pământul va fi lovit de o furtună solară. Acest lucru urmează să se întâmple miercuri, anunță oamenii de știință. Efectul acesteia ar putea fi puternic resimțit de către sateliții de comunicații și ar putea afecta și rețelele electrice. În funcție de intensitatea acesteia, pagubele pot ajunge la o sumă colosală, scrie evz.ro, citând Financial Times. Furtunile solare se produc după ce în atmosfera Soarelui au loc explozii puternice. O furtună de o putere mai mareRead More The post O URIASA FURTUNA SOLARA VA LOVI PAMANTUL IN URMATOARELE ORE. “POSIBILE PAGUBE DE 2.000 de MILIARDE EURO” appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY