ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
ITM Gorj: Am încercat de două ori să-l reîncadrăm pe Liviu Ungureanu. A REFUZAT
     
ITM Gorj: Am încercat de două ori să-l reîncadrăm pe Liviu Ungureanu. A REFUZAT

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, reacție în cazul fostului angajat Liviu Ungureanu care a acuzat, în presă, conducerea instituției că refuză să-l repună în funcție, în ciuda deciziilor instanței. ”Am încercat să-l reîncadrăm de două ori oferindu-i aceeași funcție și același grad de salarizare, numai că, la alt compartiment. De fiecare dată a refuzat” ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei. În octombrie 2017, Comisia de Disciplină din carul instituției a propus concedierea lui Liviu Ungureanu pe motiv că făcea controale pe la diverse firme, fără să-şi anunţe superiorii. Între timp, justiția i-a dat dreptate inspectorului ITM, deocamdată neexistând, însă, o decizie definitivă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY