ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Aurel Popescu: Îmi doresc să fie mai bine pentru Gorj, acum, după suținerea tandemului Stănescu-Vasilescu
     
Aurel Popescu: Îmi doresc să fie mai bine pentru Gorj, acum, după suținerea tandemului Stănescu-Vasilescu

Social-democrații de la Târgu-Jiu își pun speranța în Paul Stănescu și Olguța Vasilescu-cei doi vicepreședinți regionali, aleși la congresul extraordinar din 10 martie- că vor sprijini și Gorjul, în perioada următoare. ”Acum, fiecare regiune are câte doi reprezentanți care pot merge la centru cu problemele din teritoriu” a comentat Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, la Interviurile Infinit FM. Popescu a declarat că decizia liderilor organizației județene, Florin Cârciumaru și Mihai Weber, de a susține tandemul Stănescu-Vasilescu, a fost luată în urma unor discuții serioase purtate, în prealabil, în două Comitete Executive Naționale. Aurel Popescu a mai spus că problema stringentă a Gorjului, care face ca județul să fie ocolit de investitori, este izolarea generată de problemele de infrastructură.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY