ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/03/2018]

 
Parlamentarii vor să le dea pensii speciale și primarilor. Bobaru: Se exagerează! Cotojman: Altele sunt prioritățile
     
Parlamentarii vor să le dea pensii speciale și primarilor. Bobaru: Se exagerează! Cotojman: Altele sunt prioritățile

Parlamentarii vor să le dea pensii speciale primarilor, viceprimarilor, președinților de consilii județene și vicepreședinților. Proiectul de lege a fost inițiat de un deputat liberal, Corneliu Olar, dar a primit și semnături de la PSD, PMP și UDMR. Printr-o postare pe facebook, liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, dă asigurări că, în realitate, partidul său nu susține niciun fel de pensii speciale cu excepția magistraților și militarilor. După ce le-au dat voie primarilor și președinților de consilii județene să-și facă lefurile cât vor, parlamentarii au de gand să le dea, acum, și pensii speciale. Deputatul liberal Corneliu Olar a declarat că a inițiat proiectul la presiunea aleșilor locali din țară și că, deși partidul îl obligă să-și retragă semnătura, îl va vota, în plen. ”Cred că s-a exagerat în acordarea de pensii speciale. S-a depășit orice limită” comentează Constantin Bobaru, primarul liberal de la Bumbești-Jiu. Nici Liviu Cotojman, edilul din Roșia de Amaradia, nu consideră o prioritate pentru țară acordarea pensiilor speciale pentru primari și președinți de consilii județene. Ilie Petroi, primarul din Aninoasa, care se consideră victima unui dosar penal fabricat care a fost menit să-i împiedice candidatura din 2016, consideră că pensiile speciale nu recompensează presiunile la care sunt supuși primarii. Printr-o postare pe pagina de socializare, deputatul Dan Vâlceanu dă asigurări că PNL nu susține pensiile speciale pentru aleșii locali. Greu de crezut ținâd cont că inițiatorul proiectului este un deputat liberal. USR este singurul partid care n-a semnat proiectul deputatului Olar. Liderul de la Gorj, Radu Miruță, nu înțelege preocuparea parlamentarilor de a acorda tot felul de privilegii, în condițiile în care în țară multe lucruri merg anapoda. Ion Fugaru știe care este explicația pentru care parlamentarii vor să le dea pensii (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY