ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

News Buzău [14/03/2018]

 
ANGAJARI la DGASPC Buzau. Mai multe functii pentru sefi de centre scoase la concurs. Detalii aici
     
ANGAJARI la DGASPC Buzau. Mai multe functii pentru sefi de centre scoase la concurs. Detalii aici

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a functiei contractuale vacante de sef centru, gradul II, la Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Ramnicu Sarat, sef centru, gradul II, la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Ramnicu Sarat, sef complex, la Complexul de Servicii Comunitare Ramnicu Sarat, sef camin, gradul II, la Caminul pentru Persoane Varstnice „Alecu Bagdat”, Ramnicu Sarat.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY