ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

GiurgiuPeSurse [13/03/2018]

 
Pasionat de tuning? Iată cum să-ți transformi mașina în 3 pași SIMPLI
     
Pasionat de tuning? Iată cum să-ți transformi mașina în 3 pași SIMPLI

Dacă adrenalina, senzațiile tari, riscul și mașinile sunt cuvintele care îți dau fiori de fiecare dată, atunci ești cu totul pregătit să-ți tunezi mașina! Pasiunea ta poate prinde viață dacă te inspiri din modelele celor mai de succes personalități din acest domeniu. Pe internet găsești acum simulatoare virtuale, ce îți redau imaginea proiectului la care visezi. Mașina ta poate arăta fenomenal în cel mai scurt timp dacă apelezi la specialiștii potriviți și la echipamentele de calitate de care ai nevoie. De aceea, nu trebuie să ții cont de buget atunci când ești aproape de îndeplinirea unui vis. Începe cu o listă a ceea ce îți dorești să schimbi sau să îmbunătățești la mașina ta și descoperă cele mai bune prețuri pe site-ul www.ANVELOPE-OFERTE.ro la principalele articole de care ai nevoie. Nu ezita să ții cont de părerea profesioniștilor sau celor care și-au tunat deja mașina, pentru a evita investițiile inutile. Află din acest articol ce îți trebuie pentru un tuning impresionant: 1. La exterior, începe cu schimbarea spoiler-elor și a capotei mașinii. Acestea sunt cele care dau personalitate autoturismului și îl vor scoate din anonimat. Alege o cromatică deosebită și nu te limita doar la culorile clasice de negru, verde sau albastru, așa cum apar toate mașinile tunate. Dacă bugetul îți permite, poți opta și pentru praguri noi, care să se armonizeze cu spoilerele sau chiar pentru un eleron. Jantele și anvelopele sunt la fel de importante atunci când îți tunezi mașina. Accesează acest LINK pentru a găsi cele mai calitative anvelope pentru mașina ta. Acestea vor face față cu brio drumurilor pe care urmează să le faci. 2. La interior, mașina trebuie să sufere o serie de îmbunătățiri, în special atunci când vrei să o înscri la curse sau circuite. Începe cu motorul, căruia să-i instalezi, în mod special, o turbină, cu scopul de a-i da putere (...)

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY