ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Romanescu vrea să-l convingă pe Berca să nu renunțe la postul de comunicator PNL
     
Romanescu vrea să-l convingă pe Berca să nu renunțe la postul de comunicator PNL

Marcel Romanescu speră să-l convingă pe Eduard Berca să revină pe lista de comunicatori a PNL Gorj. „O să purtăm o discuție. Avem nevoie de astfel de persoane cu experiență. Este un om care a transmis foarte corect mesajele partidului chiar dacă, poate, a mai greșit”, spune liderul PNL Târgu Jiu. Berca a anunțat, în scris, Biroul Politic Județean că nu mai face comunicare publică pentru partid. La Radio Infinit, și-a explicat decizia. Consideră că pierde timpul degeaba pe la radio și tv în loc să se ocupe de activitatea profesională. „Trebuie să găsim o soluție și colegul nostru, Berca, să rămână în rândul comunicatorilor din PNL. Avem nevoie de astfel de persoane. O să avem o discuție, sper să-l conving să revină la sentimente mai bune și să rămână alături de echipa PNL. Eu cred că are mult mai multe motive să rămână. Nu știu ce nemulțumiri are. Am vorbit despre proiectele pe care trebuie să le susținem dar nu mi-a transmis problemele pe care le-ar avea”, a spus Romanescu. În urmă cu două săptămâni, Eduard Berca l-a deranjat pe liderul Dan Vâlceanu, printr-o declarație făcută la Radio Infinit. Le transmitea parlamentarilor PNL să le fie rușine pentru că n-au votat modificările la Codul Silvic și nici renunțarea la pensiile speciale. Cererea lui Eduard Berca, de a se retrage de pe lista de comunicatori a PNL Gorj, a ajuns și la sediul partidului, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt Denisa Șuță. „Este adevărat, a anunțat că o perioadă vrea să se retragă de pe lista de comunicatori, membrii BPJ au luat act de decizia colegului nostru și o perioadă va fi retras de pe listă. Este o decizie unilaterală, dorința dumnealui pe care noi o respectăm”, a declarat (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY