ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Scandal între Ion Tudor și Viorel Caragea ! Motivul ?
     
Scandal între Ion Tudor și Viorel Caragea ! Motivul ?

„Acest individ, din lipsă de alte ocupații, vine cu invenții”, acuză Ion Tudor foarte nervos, după ce fostul șef IPJ l-a făcut să recunoască, aseară, la o televiziune locală, că a votat în locul fiului, la Congresul PSD, deși n-ar fi fost statutar. Adrian Tudor spune că tatăl său a fost trecut pe lista participanților la congres, mai întâi în calitate de membru supleant, apoi, în calitate de delegat. Ion Tudor a votat în locul lui Adrian Tudor la Congresul PSD, deși nu era delegat. Potrivit regulamentului de vot, ecusonul de acces, mapa şi buletinele de vot ar trebui date în baza actului de identitate. Viorel Caragea l-a făcut pe Ion Tudor să recunoască această situație, miercuri seară, într-o emisiune la Tele 3. „În dialogul cu Tudor, acesta a recunoscut că a votat în locul fiului, am informații foarte clare că dumnealui nu a fost delegat la congres ci fiul său. A spus că știa Cârciumaru. Dar pe lista plecată la București nu figura Ion Tudor, doar titularul mandatului avea drept de vot. Delegația de la Gorj a fost condusă de Cârciumaru care a primit personal plicul cu cele 82 de buletine de vot în baza listei de invitați în care s-a dat și legitimația de intrare iar pe ea scrie foarte clare că trebuie să fie insoțită de actul de identitate. Ion Tudor s-a dus în locul fiului său care nu a putut să meargă din motive personale, este treaba lor, eu cred că este o încălcare a tuturor prevederilor statutare și legale dar la PSD nu ne mai miră nimic”, a acuzat Caragea. Întrebat despre cele întâmplate, Ion Tudor aproape că a făcut o criză de nervi. Îl acuză pe Viorel Caragea că vine cu invenții din lipsă de alte activități și că face glume prostești atunci când declară că, din cauza acestei încălcări de statut, Congresul ar trebui anulat. „Opriți-vă, eu nu răspund la aberațiile lui Caragea, acest individ în lipsă de ocupații, vine cu (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY