ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Tupeu maxim la CEO ! În timp ce minerii fac greva foamei, conducerea face angajări la nivel înalt !
     
Tupeu maxim la CEO ! În timp ce minerii fac greva foamei, conducerea face angajări la nivel înalt !

Culmea tupeului a fost atinsă la Complexul Energetic Oltenia. Directoratul companiei a hotărât înființarea unui post de director adjunct. Votul propriu zis în Directorat a fost de 2 la 2 astfel că decizia a ajuns în mâinile directorului general, Sorinel Boza. Acesta a aprobat postul nou-nouț în Direcția Strategii de Dezvoltare, post călduț care va asigura celui angajat un salariu baban de câteva mii de lei bune. Trebuie să menționăm suma aici pentru că în timp ce conducerea face angajări, minerii și energeticienii fac greva foamei pentru ceva bănuți în plus la salarii. Prin această nouă decizie, conducerea CEO arată că nu se interesează prea tare de soarta angajaților de rând și e mai mult preocupată de înființarea de noi posturi unde să fie angajați cei aflați în grațiile mai marilor de la CEO.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY