ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Cult-ura [13/03/2018]

 
Lavinia Bivolan, motreanca olimpică la matematică. Tânăra vrea să devină inginer: „Atuurile mele sunt ambiția și dedicarea”
     
Lavinia Bivolan, motreanca olimpică la matematică. Tânăra vrea să devină inginer: „Atuurile mele sunt ambiția și dedicarea”

Tânăra Lavinia Bivolan are 18 ani și este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic din Motru. Este de o frumusețe răpitoare și, deși se spune că nu le poți avea pe toate, este și foarte inteligentă. Nimic din aspectul ei exterior nu trădează marea sa pasiune pentru cifre! S-a calificat, recent, la faza (...)

[cititi articolul complet în Cult-ura]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY