ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Impact în Gorj [13/03/2018]

 
Imagine horror într-un cartier din Târgu Jiu! Un câine otrăvit a fost lăsat lângă un loc de joacă
     
Imagine horror într-un cartier din Târgu Jiu! Un câine otrăvit a fost lăsat lângă un loc de joacă

Trecătorii și locuitorii din cartierul Paralela 45, din municipiul Târgu Jiu, au fost oripilați ieri de imaginea unui câine otrăvit care zăcea pe o alee în apropierea unui loc de joacă. Fotografia maidanezului mort a fost postată pe Facebook cu următorul mesaj: „Zona Paralela 45, o priveliște numai «bună de privit» pentru persoanele care merg la serviciu, ca mine și a mamelor care vor pleca cu copiii la școală… Mai nou așa se rezolva problema câinilor vagabonzi sau abandonați în Târgu Jiu… Asta e Romania 2018!!!“. Unii utilizatori ai rețelei de socializare cred că a fost mâna hingherilor: „Hingherii, în primul rând, sunt niște oameni de nimic, «șmecheri» care doar vorbesc urât și omoară animalele de pe stradă!“. Un locatar din zona respectivă a menționat, însă, că maidanezul doar îi lătra pe necunoscuți, dar nu mușca pe nimeni. În plus, mașinile celor care locuiesc în zona sunt foarte bine păzite: „Câinele stătea la mine la scară de un an. Pe marea majoritate a trecătorilor îi lătra, fără să-i muște. Lumea era foarte iritată și pusă pe fapte din cauza lui. Sunau de 100 de ori pe zi la hingheri. Cineva și-a dus planul la bun sfârșit. Aseară s-a jucat cu cățelul meu și nu avea nimic… O să urmeze și restul câinilor din cartier. Până să fie ei prin zonă mi-au făcut mașinile praf prin parcare (nu numai mie), dar de când au apărut ei, sunt intacte“. Cetățenii sunt rugați să sesizeze Primăria Târgu Jiu Ana Maria Mereazu, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Târgu Jiu, a precizat că Serviciul de ecarisaj nu a fost implicat în acest caz și nu desfășoară astfel de acțiuni: „Este exclus ca un lucrător al Primăriei Târgu Jiu să facă așa ceva. Câinii fără stăpân sunt capturați și duși la adăpostul canin. Ceea ce s-a întâmplat este foarte grav și îi invităm pe cetățenii să sune la numărul 984 al Primăriei Târgu Jiu pentru a sesiza astfel de fapte sau la (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY