ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Impact în Gorj [13/03/2018]

 
Tânărul aflat în scaunul cu rotile a obținut permisul de conducere
     
Tânărul aflat în scaunul cu rotile a obținut permisul de conducere

Daniel Nicolae Zoltan, de 31 de ani, a reușit să își îndeplinească visul. Acesta a fost declarat admis la proba practică a examenului auto și a obținut, în acest fel, permisul de conducere. Este prima persoană aflată în scaunul cu rotile care reușește să obțină permisul de conducere în județul Gorj, după ce Școala de Șoferi „Copilot“ a adaptat o mașină pentru nevoile persoanelor cu dizabilități grave, care nu își pot folosi membrele superioare. Post-ul Tânărul aflat în scaunul cu rotile a obținut permisul de conducere apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY