ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 martie 2018

 

Impact în Gorj [13/03/2018]

 
Sindicatele și administrația CEO nu se înțeleg pe cota de cărbune
     
Sindicatele și administrația CEO nu se înțeleg pe cota de cărbune

Administrația și sindicatele din cadrul Complexul Energetic Oltenia (CEO) nu se înțeleg în cadrul negocierilor pentru încheierea unui nou Contract Colectiv de Muncă cu privire la suma prevăzută pentru cota de cărbune. Astfel, salariații care nu vor să primească o cantitate de 10 tone de cărbune /an optează pentru a beneficia de contravaloarea în tichete cadou. Anul trecut, salariaților Complexului li s-a acordat o sumă de 500 de lei în tichete cadou. „Suntem în discuții cu cota de combustibil care în ultimii ani a suferit diverse modificări în decursul timpului. Anul trecut am acordat 500 de lei în tichete cadou și salariații au putut cumpăra cărbune. Propunerea noastră este de a se păstra valorea de 500 de lei acordată anul trecut și mai discutăm despre cota de cărbune. Speră să ajungem la un consens până pe data de 20 martie“, a declarat Sorin Olaru, directorul de resurse umane din cadrul CEO. Sindicatele cer 600 de lei Reprezentanții organizațiilor sindicale solicită acordarea de tichete cadou în valoare de 600 de lei, dar Sorin Olaru susține că acest lucru înseamnă depășirea bugetului de salarii aprobat: „Cota este undeva la 10 tone. Sindicatele au cerut tichete cadou de 600 de lei, dar trebuie să ne încadrăm în bugetul de salarii. Conducerea Complexului a aprobat tot timpul cererile . Nu ne-am încadra în bugetul stabilit dacă valoarea tichetelor cadou va ajunge la 600 de lei. A mai exista o propunere de 550 de lei. Discuțiile vor continua“. Post-ul Sindicatele și administrația CEO nu se înțeleg pe cota de cărbune apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY