ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Impact în Gorj [13/03/2018]

 
Şi-a bătut fosta concubină şi pe fiica acesteia. Agresorul a fost reţinut
     
Şi-a bătut fosta concubină şi pe fiica acesteia. Agresorul a fost reţinut

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din comuna Bolboşi a dat buzna în casa fostei concubine, aplicându-i acesteia o serie de lovituri. Atunci când a vrut să intervină să îşi scape mama din mâinile agresorului, fiica acesteia a fost şi ea luată la bătaie. Într-un final, oamenii legii au pus mâna pe agresor şi l-au arestat pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost condus ulterior în fata magistraţilor cu propuneri legale. Un bărbat de 38 de ani, din comuna Bolboşi, județul Gorj, a ajuns luni pentru 24 de ore în arest, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Acesta a intrat fără drept în locuinţa fostei concubine, terorizând-o atât pe ea cât şi pe fiica sa. Scandalul a plecat de la o banală ceartă. Femeia nu a mai dorit să continue relaţia cu acesta şi a ales să îşi vadă de viaţa ei. Pentru că bărbatul nu se putea împăca cu ideea a decis să meargă la domiciliul acesteia pentru a purta o discuţie. Pentru că nu se făcea înţeles, agresorul a început să o lovească cu bestialitate. Nemaisuportând să îşi vadă mama suferind, fata acesteia a sărit în ajutor, însă a fost şi ea lovită. Ulterior, oamenii legii au fost sesizaţi. Aceştia au pus mâna imediat pe inculpat, introducându-l în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. ,,La data de 12 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bolboşi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei sale concubine și ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa și a fiicei sale. Urmează xa cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY