ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

Jurnalmm [13/03/2018]

 
Primarul Cătălin Cherecheș implicat în viața școlilor, grădinițelor și liceelor din Baia Mare: ședințe de lucru cu directorii unităților de învățământ.
     
Primarul Cătălin Cherecheș implicat în viața școlilor, grădinițelor și liceelor din Baia Mare: ședințe de lucru cu directorii unităților de învățământ.

Primarul Cătălin Cherecheș implicat în viața școlilor, grădinițelor și liceelor din Baia Mare: ședințe de lucru cu directorii unităților de învățământ. Săptâmâna aceasta primarul Municipiului Baia Mare  Cătălin Cherecheș a organizat ședințe de lucru cu directorii grădinițelor, școlilor și colegiilor din Baia Mare având  ca obiectiv major  prioritizarea finanțărilor municipiului în sistemul de învățământ. În cadrul acestor întâlniri primarul a solicitat reprezentanților instituțiilor școlare să prezinte problemele particulare cu care se confruntă unitatea școlară și să vină cu propuneri pentru eficientizarea  sistemului educațional din unitățile  pe care le reprezintă. Întâlnirile vor continua, astfel în prima săptămână a fiecarei luni directorii vor sta față în făță cu primarul , având ca scop comun  promovarea și suținerea unui  învățământ de calitate în Baia Mare, printr-o finanțare corespunzătoare. “Întâlnirea cu directorii grădinițelor, școlilor și colegiilor din Baia Mare a avut ca rezultat prioritizarea finanțărilor municipiului în sistemul de învățământ în perioada 2018-2019. Lunar vom avea ședințe de evaluare a planului de modernizare a infrastructurii și clădirilor din sistemul de învățământ băimărean. Demarăm o platformă de dezbateri pe teme de educație, unde vom invita profesori, părinți, elevi, autorități, specialiști din țară și străinătate, cu scopul de a alege standardele corecte.”, a precizat Cătălin (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY