ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Răzvan Stanca, încrezător după primele victorii la Motru pentru Pandurii Târgu Jiu: „Vom lupta până la final”
     
Răzvan Stanca, încrezător după primele victorii la Motru pentru Pandurii Târgu Jiu: „Vom lupta până la final”

Veteranul goalkeeper de la Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca (38 de ani) este încrezător în șansele pandurilor de a evita retrogradarea în liga a 3-a după victoriile din acest început de retur de la Motru, cu Metaloglobus București (1-0) și CS Mioveni (2-1). Culmea, în turul sezonului, Pandurii nu a bătut pe nimeni la Motru și acum a bifat două victorii din tot atâtea meciuri ! „Este un început benefic pentru noi, ne bucurăm că am reuşit să spargem gheaţa acasă şi sper să continuăm pe aceeaşi linie, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Speranţă încă mai există şi fiţi siguri că vom lupta până la final să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Stanca pentru Accent TV. Portarul celor de la Pandurii speră ca echipa și clubul să depășească și problemele din afara terenului ce țin de latura financiară. „Din păcate, acest aspect îşi pune amprenta destul de serios asupra clubului, dar avem speranţe şi la procesul care va urma pe 17 martie că vom reuşi să scăpăm de faliment, deoarece avem un proces cu membri acţionari. Acum, este treaba celor care conduc clubul. Ei ştiu cel mai bine ce este de făcut. Trebuie să gândim pozitiv pentru că altceva nu avem ce să facem. Dacă Doamne fereşte se întâmplă neprevăzutul, eu zic că ar fi păcat de acest oraş să rămână fără o echipă de fotbal, mai ales cu tradiţia Pandurilor”, a mai spus Stanca.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY