ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Condamnare în premieră pentru un bărbat din Novaci pentru că a profesat fără drept meseria de avocat !
     
Condamnare în premieră pentru un bărbat din Novaci pentru că a profesat fără drept meseria de avocat !

Condamnare în premieră pentru un bărbat din Novaci, acuzat că a profesat fără drept meseria de avocat. Gheorghe Rădescu a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, executarea fiind înlocuită cu un termen de încercare de 2 ani. În această perioadă, el trebuie să fie permanent la dispoziția autorităților judiciare și să își justifice mijloacele de existență. Condamnarea a fost dată după ce Rădescu a devenit membru în Baroul condus de Pompiliu Bota, organizația acestuia nefiind recunoscută de Uniunea Națională a Barourilor din România. Disputa este mai veche între cele două organizații, până acum neajungându-se la condamnarea avocaților care sunt grupați în jurul lui Pompiliu Bota. Gheorghe Rădescu afirmă că are toate studiile la zi, a susținut examen de admitere în Barou și a prezentat mai multe documente la instanță pentru a-și dovedi nevinovăția, actele respective nefiind, însă, luate în seamă. Bărbatul spune că va contesta sentința în speranța că la Curtea de Apel Craiova i se va face dreptate, în caz contrar trebuind să-și găsească o altă profesie.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY