ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Devine Polovragi localitate turistică de interes local ?
     
Devine Polovragi localitate turistică de interes local ?

Comuna Polovragi, la un pas să devină localitate turistică de interes local. Primarul Gheorghe Epure ne-a informat că procedura este aproape de final. Săptămâna viitoare, o comisie de la Ministerul Tineretului și Sportului va face evaluări la Polovragi și Novaci. Anul trecut, Baia de Fier a obținut atestatul de localitate turistică de interes local. Gheorghe Epure speră ca, odată declarată localitate turistică de interes local, comuna Polovragi să poată atrage mai ușor fonduri europene.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY