ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Se mai mută padocul de câini în acest an ? Ce spun Mihai Paraschiv și Viorel Caragea
     
Se mai mută padocul de câini în acest an ? Ce spun Mihai Paraschiv și Viorel Caragea

Padocul de câini din zona CET nu va fi mutat, în acest an, din cauza lipsei banilor, susține consilierul municipal Mihai Paraschiv. Luna trecută, viceprimarul Aurel Popescu anunța că în martie încep lucrările de amenajare a noului sediu al Registrului Auto Român, în zona CET-ului, investiție care va genera și mutarea, în altă zonă a Târgu Jiului, a adăpostului de câini maidanezi. „Anul acesta au fost alocate 2 miliarde de lei vechi pentru extinderea padocului. Pentru o mutare ar fi nevoie de cel puțin 10 miliarde”, a declarat Paraschiv, la Interviurile Infinit FM, într-o dispută cu Viorel Caragea. Caragea a atras problema și asupra altei probleme. Padocul ar trebui să aibă, conform legii, o clinică pentru câini, cu sală de operație, ceea ce nu se întâmplă la Târgu Jiu. Mihai Paraschiv a comentat că nici medicul care se ocupă, în prezent, de sterilizarea maidanezilor n-ar fi prea bine pregătit.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY