ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Caragea e convins că Gorjul nu e sprijinit la nivel central. „Nu ajută Gorjul din cauza lui Ponta”
     
Caragea e convins că Gorjul nu e sprijinit la nivel central. „Nu ajută Gorjul din cauza lui Ponta”

„Iohannis nu ajută Gorjul din cauza lui Ponta”, susține Viorel Caragea. Fostul comandant al IPJ Gorj a povestit, la Interviurile Infinit FM, că după ce a fost detașat la Sibiu, vreo câteva luni a fost catalogat drept „omul lui Ponta”, fiindu-i destul de dificil să scape de această titulatură. Declarația a venit în contextul unor discuții despre valurile de români dezamăgiți care aleg să părăsească țara. „Nu se face la Gorj din cauza lui Ponta. Spune asta un om care a lucrat la Sibiu. Dacă în primele luni, până au văzut ei ce-mi poate capul, că mă descurc sau nu mă descurc, ziceau „aaa, ești de-al lui Ponta”. Nu Ponta m-a detașat atunci, habar nu a avut. Vreo 2-3 luni așa m-au acuzat, că sunt de-al lui Ponta, nu că sunt de la Gorj, că așa se interpreta. Iohannis a scos Sibiul din nimic și l-a făcut forță”, a spus Caragea. Caragea a mai comentat că actuala conducere a PSD și a țării și-a arătat poziția față de Gorj și la Congresul de sâmbătă, 10 martie. Premierul Viorica Dăncilă a pomenit de o singură investiție în ceea ce privește județul nostru, cea de la Stadionul Municipal. Nimic despre centura ocolitoare ori despre finalizarea lucrărilor pe Defileul Jiului. „Din 100 de proiecte prezentate de Vasilica, unul a fost de la Gorj, că se termină stadionul, pe care PSD trebuia să-l termine de doi ani. Nici nu a făcut referire la centură sau la drumul de Petroșani. Asta arată că nu au încredere în ei”, a încheiat (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]




            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY