ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Avertisment: „Dacă administrația nu face o nouă grilă de salarizare, mulți mineri vor pleca anul acesta !”
     
Avertisment: „Dacă administrația nu face o nouă grilă de salarizare, mulți mineri vor pleca anul acesta !”

Liderul sindical Bunoaica atrage atenția că unitățile miniere din zona Motru se vor confrunta cu un deficit și mai mare de personal, dacă lefurile oamenilor nu vor crește. Zece ortaci de la Cariera Roșiuța au protestat, săptămâna trecută, în fața Complexului Energetic Oltenia, nemulțumiți de salariile încasate, mici raportate la munca grea. Nicu Bunoaica zice că, dacă administrația nu va face o nouă grilă de salarizare, mulți mineri vor pleca anul acesta, pe programul de 200 de concedieri colective cu plăți compensatorii. Cât despre minerii care au protestat săptămâna trecută, Nicu Bunoaica spune că revendicările salariale nu le-au fost rezolvate. Au primit promisiuni că, din aprilie, le vor fi majorate lefurile.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY