ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
A apărut școala de șoferi pentru persoanele cu dizabilități
     
A apărut școala de șoferi pentru persoanele cu dizabilități

Școală de șoferi pentru persoanele cu dizabilități, în Târgu Jiu. Cristi Dănescu, unul dintre gorjenii cu astfel de afaceri, a investit circa 8000 de euro într-o mașină special adaptată persoanelor care nu își pot folosi picioarele. Astfel de autoturisme sunt extrem de rare nu doar în zona Olteniei, ci în toată țara. Un cursant cu dizabilități poate susține examenul pentru obținerea permisului auto doar dacă are domiciliul în județul în care se află mașina pe care învață. Primul gorjean care a susținut examenul auto pe mașina special adaptată nevoilor sale este Daniel Zoltan, un tânăr din Târgu-Jiu care a căzut, în urmă cu câțiva ani, de la o înălțime de 8 metri și, de atunci, nu și-a mai putut folosi picioarele. Între timp, bărbatul și-a găsit de lucru în Anglia, ca agent de asigurări, având mare nevoie și de un permis de conducere.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY