ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Un lider important din PNL Gorj nu mai vrea să vorbească în numele partidului ! „Pierd timpul dacă dau din gură !”
     
Un lider important din PNL Gorj nu mai vrea să vorbească în numele partidului ! „Pierd timpul dacă dau din gură !”

Unul dintre cei mai importanți lideri ai PNL Gorj, REFUZĂ să mai fie comunicator al partidului. Consideră că pierde timpul degeaba. Este vorba despre prim-vicepreședintele organizației municipale, Eduard Berca. Liberalul a trimis, la partid, o cerere de autosuspendare din calitatea de comunicator. Berca nu mai vrea să participe la emisiuni și nici să mai dea declarații pe teme politice. „Am trimis o adresă către președintele Vâlceanu prin care mă autosuspend până la o dată stabilită de comun acord. Acum sunt prins în unele activități profesionale care nu-mi mai permit să aloc timp și acestor activități și nu am nicio dispoziție sufletească extraordinară care să-mi permită să vin spre comunicare. Am nemulțumiri față de ce se întâmplă în țara asta și nu vreau să le detaliez. Nu mai dau declarații, nu mai particip la emisiuni, nu mai fac nimic. În calitate de comunicator al PNL și de membru politic. Dacă mă întrebați de situația economică reflectată în statistici, sunt de acord să vă dau ce vreți. Dacă vreți să mă întrebați de activitatea de consilier municipal, vă spun tot ce am făcut și ce voi face”, a subliniat Berca. Eduard Berca ne-a spus ce nemulțumiri are. Mare parte dintre ele au legătură cu leafa încasată, afectată de mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat. „Eu sunt unul dintre cei păcăliți de transferul contribuțiilor la angajat. O parte din salariu mi s-a dus. Domeniul meu de activitate este unul în care starea județului și a municipiului se reflectă pregnant. Produsele pe care le vând, serviciile pe care le prestăm noi, sunt cele la care oamenii renunță cel mai ușor în condițiile în care nivelul de trai scade. Din perspectiva mea, aceste lucruri se datorează în primul rând reglementărilor adoptate de PSD. Oameni care cred că conduc județul și țara spre dezastru ! Vorbesc ca om angajat în privat. Nu mai am dispoziția necesară (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY