ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 martie 2018

 

Jurnalmm [13/03/2018]

 
Cum sa monitorizezi locuinta de la distanta
     
Cum sa monitorizezi locuinta de la distanta

Atunci cand esti plecat foarte mult timp de acasa exista riscul sa ai musafiri nepoftiti. Acest risc este destul de mare la noi in tara, iar o protectie nu ar trebui sa lipseasca daca sunteti constient ca locuinta dvs ramane singura multa vreme. Pentru aceste momente riscante, echipa SKUT.ro vine cu o propunere inedita, accesibila si foarte sigura. Monitorizarea locuintei folosind un sistem de supraveghere video nu este o noutate. Foarte multe case dispun de aceasta metoda simpla si eficienta, insa diferenta o face in unele cazuri si felul in care este utilizata. Un sistem modern de supraveghere este capabil de foarte multe lucruri. Desi la prima vedere nu pare decat sa filmeze activitatea din locuinta sau din jurul ei, acesta a capatat puteri noi o data cu avansul tehnologic si cu aparitia smartphone-urilor. Vezi aici ce este si cum au aparut primele modele de sisteme de supraveghere dar si cum au evoluat acestea de-alungul timpului. Deoarece un sistem video nu este destul de eficient daca nu vedeti in timp real imaginile, producatorii s-au gandit cum ar putea fi posibil ca de la distanta sa ai acces la intreg sistemul si sa iti vezi casa de la sute sau mii de km indepartare. Solutia a venit prin internet si cu o simpla aplicatie. Ecranul telefonului tau mobil poate deveni brusc sistemul tau de supraveghere. Companionul tau de zi cu zi iti va oferi posibilitatea de a urmari live tot ce se intampla acasa. Poti accesa orice camera de la mare distanta si sa fi la curent cu starea casei tale. La ce este bun un sistem de supraveghere video daca nu poti urmari imaginea cand vrei si de unde vrei? Cum poti afla ca nu ti-a patruns nimeni in locuinta? S-ar putea sa fie prea tarziu sa revezi imaginile abia atunci cand ajungi acasa. Sistemul modern te avertizeaza cand o (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY