ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 martie 2018

 

HotNews [13/03/2018]

 
Iohannis s-a intalnit cu ministrii Apararii ai celor noua state membre ale Aliantei Nord-Atlantice din Flancul Estic
     
Iohannis s-a intalnit cu ministrii Apararii ai celor noua state membre ale Aliantei Nord-Atlantice din Flancul Estic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a primit marti,la Palatul Cotroceni, pe ministrii apararii, respectiv pe sefii delegatiilor ministeriale ai celor noua state membre ale Aliantei Nord-Atlantice din Flancul Estic. Iohannis si-a exprimat convingerea ca Summitul NATO din 2018 va fi un moment de etapa semnificativ in procesul de adaptare a Aliantei la provocarile si amenintarile actuale de securitate, subliniind necesitatea ca, prin deciziile care vor fi adoptate la Summitul de la Bruxelles, din acest an, sa fie asigurate unitatea, coerenta si consolidarea masurilor aliate pe Flancul Estic in cadrul posturii de descurajare si aparare a NATO.

[cititi articolul complet în HotNews]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY