ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 martie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/03/2018]

 
Obligați să returneze sumele încasate ILEGAL de la AJOFM Gorj
     
Obligați să returneze sumele încasate ILEGAL de la AJOFM Gorj

Șapte gorjeni au fost condamnați definitiv într-un dosar în care au fost acuzați că au încasat ilegal subvenții de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. Curtea de Apel Craiova a dat sentința, stabilind pedepse cuprinse între 2 ani și 2 ani și 3 luni de închisoare. Niciunul dintre inculpați nu va ajunge, însă, în spatele gratiilor, executarea pedepselor fiind suspendată și înlocuită cu un termen de încercare mai mare cu 2 ani decât pedeapsa penală. Irina Rușeț, Mioara Oțelea, Maria Popescu, Eugenia Păsărescu, Eugenia Pîslea, Maria Rîcea și Vasile Gurițoiu sunt persoanele pe care judecătorii le obligă să restituie către AJOFM Gorj banii încasați ilegal drept ajutor de șomaj, în urmă cu circa un deceniu. Sumele care trebuie returnate variază între 10.000 și 31.000 de lei, fiecare inculpat încheind o înțelegere cu AJOFM în baza căreia s-a angajat la returnarea a câte 200 de lei lunar. Asta înseamnă că prejudiciul va fi achitat  pe o perioadă ce poate ajunge și la 15 ani, fără a fi pusă la socoteală dobânda pe care fiecare inculpat în parte trebuie să o suporte la suma brută.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY