ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [15/02/2018]

 
Pantelimon Manta: Dacă Vâlceanu obține o poziție la centru, Romanescu ar trebui să preia șefia PNL Gorj
     
Pantelimon Manta: Dacă Vâlceanu obține o poziție la centru, Romanescu ar trebui să preia șefia PNL Gorj

Dacă Dan Vâlceanu va obține o poziție la centru, Marcel  Romanescu ar trebui să preia șefia PNL Gorj, în opinia lui Pantelimon Manta. Fostul liberal s-a arătat sceptic, la Interviurile Infinit FM, că între cei doi va exista vreodată ”o împăcare solidă”. ”Au fost prea multe lovituri pe la spate, 90% dinspre Vâlceanu spre Romanescu. Au pus armele în cui de ochii publicului” a comentat Manta, care a mai declarat că s-ar fi așteptat ca primarul Târgu-Jiului să fie instalat la șefia PNL Gorj, imediat după câștigarea alegerilor parțiale de anul trecut. ”Marcel Romanescu nu spune că vrea președinția pentru că, automat, ar interveni o ruptură oficială între cei doi” a precizat fostul prefect. În presă au circulat informații că Dan Vâlceanu ar fi interesat de un post de europarlamentar. Pantelimon Manta nu crede că liderul PNL Gorj va prinde un loc eligibil, în ciuda aparițiilor dese pe care le are, în ultima vreme, la televiziunile naționale.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY