ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [15/02/2018]

 
Bobaru: Linia de la Cugir e de folos doar pe ALAMĂ. Noi avem mai multe contracte pe OȚEL
     
Bobaru: Linia de la Cugir e de folos doar pe ALAMĂ. Noi avem mai multe contracte pe OȚEL

Linia tehnologică de la Cugir nu este de ajuns. Uzina Mecanică Sadu are nevoie de fonduri pe mai mulți ani. Este avertismentul pe care-l lansează primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, după ce deputatul Mihai Weber a anunțat că fabrica de armament gorjeană ar urma să primească echipamente de la cea din județul Alba. „A venit timpul ca UM Sadu să devină o prioritate. Linia de la Cugir este pe alamă, noi avem mai multe contracte pe oțel” atrage atenția edilul. Bobaru spune că documente cu necesitățile UM Sadu au plecat spre noul ministru al Economiei, Dănuț Andrușcă. Edilul declară că fabrica are nevoie de fonduri pe mai mulți ani, ca o garanție pentru achizițiile pe care trebuie să le facă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY