ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

HotNews [15/02/2018]

 
Ministerul Educatiei anunta ca a transferat banii pentru salarii catre inspectorate pe 30 ianuarie: platile, intarziate de upgrade-ul la platforma de (...)
     
Ministerul Educatiei anunta ca a transferat banii pentru salarii catre inspectorate pe 30 ianuarie: platile, intarziate de upgrade-ul la platforma de (...)

Ministerul Educatiei anunta ca pe 30 ianuarie 2018 a transferat sumele pentru plata salariilor catre inspectoratele scolare judetene, cu drept de utilizare din data de 1 februarie 2018. "Motivele care au condus la intarzierea platii unei mici parti din salariile angajatilor din invatamantul preuniversitar" sunt "legate de upgrade-ul realizat la platforma de salarizare", precizeaza ministerul.

[cititi articolul complet în HotNews]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY