ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 februarie 2018

 

Impact în Gorj [14/02/2018]

 
Motrean tâlhărit în plină stradă. Agresorul voia să părăsească ţara
     
Motrean tâlhărit în plină stradă. Agresorul voia să părăsească ţara

Un individ de 36 de ani din Motru a fost reţinut după ce a atacat un bărbat pe stradă şi, în urma actelor de violenţă, i-a furat telefonul mobil şi lanţul de aur. Bărbatul a strigat după ajutor, însă nimeni nu l-a auzit. După ce a furat bunurile, tâlharul s-a făcut nevăzut. Acesta a fost dat în consemn la frontieră, existând indicii că vrea să fugă din ţară. Oamenii legii au reușit în timp util să pună mâna pe suspectul care, în cele din urmă, a ajuns în arestul IPJ Gorj. 24 de ore a fost nevoit bărbatul de 36 de ani să îşi petreacă în spatele gratiilor. Conform mai multor locuitori din Motru, acesta voia să plece în străinătate, însă avea nevoie de o anumită sumă de bani. Marţi seara, individul s-a năpustit asupra unui bărbat de 50 de ani, căruia i-a furat telefonul mobil şi i-a smuls lanţul pe care îl avea la gât. Deşi acesta a strigat după ajutor, nimeni nu l-a auzit. Într-un final, bărbatul a reuşit să ia legătura cu oamenii legii care au plecat imediat pe urmele agresorului. Aceştia au aflat că individul are în plan să părăsească ţara, aşa că l-au dat în consemn la frontieră. A doua zi, acesta a fost identificat pe raza oraşului, fiind dus la sediul poliţiei. Prejudiciul de aproximativ 2.500 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. După audieri, tâlharul a fost introdus în centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Gorj. „La data de 13 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 36 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Acesta, în noaptea de 12-13 februarie a.c., ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat, de 50 de ani, din Motru, după care l-ar fi deposedat de un telefon şi un lănţişor, bunuri în valoare de 2.500 de lei. În urma (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY