ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 februarie 2018

 

Impact în Gorj [14/02/2018]

 
Linie de producție second-hand la Uzina Mecanică Sadu
     
Linie de producție second-hand la Uzina Mecanică Sadu

Uzina de armament de la Sadu ar putea beneficia de o „nouă” linie de producție. Deputatul Mihai Weber a purtat discuții cu oficialii din Ministerul Economiei, dar și cu conducerea Romarm și spune că Uzina va beneficia în scurt timp de o serie de echipamente. UM Sadu ar putea primi în perioada următoare o vizită ministerială pentru a fi pus la punct un calendar de investiții. Problema echipamentelor învechite cu care lucrează angajații Uzinei Mecanice Sadu este cunoscută de ani de zile de politicienii gorjeni.  Deputatul Mihai Weber spune că la nivel național este nevoie de tehnică specifică țărilor membre NATO, iar angajații uzinei de armament ar putea beneficia de o linie de producție de la colegii din Cugir. „Am discutat despre Uzina Mecanică Sadu, în sensul că vrem să luăm de la Cugir o linie care este nefuncțională și să o amplasăm la Sadu. Fiind vorba despre o unitate militarizată, discutăm de armament NATO specializat. La linia care există acum trebuie să facem anumite update-uri, în sensul că trebuie plantate câteva utilaje, pentru că utilajele care compun linia veche sunt extrem de vechi și lasă de dorit anumite aspecte din punct de vedere al calității. Am avut o discuție și cu noua conducere. La nivel de minister, conducerea Romarm, secretarul de stat și domnul ministru cunosc problema. Urma să fie făcută o vizită pe teren, pentru că au rămas câteva unități în țară care nu au fost vizitate. Este un program pe care l-am discutat inclusiv cu fostul ministru al Economiei, cu domnul Fifor. S-a mai perindat încă un ministru, dar eu cred că având comenzi, există o perspectivă”, a declarat deputatul PSD Mihai Weber. „Nu se pune problema diminuării salariilor” Parlamentarul spune că a ridicat la București și problema personalului îmbătrânit și speră să se pună un mai mare accent pe pregătirea tinerilor. Cât privește problemele (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY