ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 februarie 2018

 

Dobrogea News [14/02/2018]

 
Peste 1.800 m plase de pescuit și 510 kg de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni
     
Peste 1.800 m plase de pescuit și 510 kg de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat în ultimele zile patru cetățeni români care au pescuit peste 510 kilograme pește, folosindu-se de 1.860 m plase tip monofilament, fără să dețină documentele legale. * În data de 13.02.2017, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității Sălcioara, două atelaje hipo. Acestea erau conduse de cetățenii români M.V. și C.O., ambii în vârstă de 39 ani și domiciliați pe raza județului Tulcea. În urma verificării atelajelor, au fost descoperite 26 unelte din plasă de tip monofilament în lungime totală de 1.860 m , interzise la deținere, în care se aflau 421 kilograme de pește, din speciile somn, crap, biban, babușcă, plătică, singer și caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale. * De asemenea, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe raza localității Enisala, o autoutilitară în care se aflau doi cetățeni români, S.A. și C.A., în vârstă de 26, respectiv 36 ani, domiciliați pe raza județului Tulcea. În urma verificărilor, a fost descoperită cantitatea de 92 kilograme de pește, din specia novac, în stare proaspătă pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale. Întreaga cantitate de pește a fost predată unor societăți comerciale de profil, conform procedurile legale, plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește’, respectiv ‘producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de (...)

[cititi articolul complet în Dobrogea News]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Dobrogea News :
 
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY