ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 februarie 2018

 
Ştefan Radu, motorul lui Lazio: De la tragerea la sorţi aşteaptă acest meci. Graţie lui, colegii se vor simţi ca (...)

ProSport [14/02/2018]

 
Ştefan Radu, motorul lui Lazio: De la tragerea la sorţi aşteaptă acest meci. Graţie lui, colegii se vor simţi ca acasă
     
Ştefan Radu, motorul lui Lazio: De la tragerea la sorţi aşteaptă acest meci. Graţie lui, colegii se vor simţi ca acasă

Ziariştii italieni susţin că fundaşul român al lui Lazio, Ştefan Radu, va purta baderola în meciul de joi din Liga Europa contra celor de la FCSB.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
VIDEO | Dorin Rotariu a înscris un gol superb în campionatul Belgiei
VIDEO | Dorin Rotariu a înscris un gol superb în campionatul Belgiei
Mijlocaşul Dorin Rotariu a marcat un gol pentru Royal Excel Mouscron, care a remizat, duminică, (...)
Matei Udrea face cronica unui derby (aproape) ratat: Dinamo – FCSB, meciul în care nimeni n-a driblat pe nimeni, iar (...)
Matei Udrea face cronica unui derby (aproape) ratat: Dinamo – FCSB, meciul în care nimeni n-a driblat pe nimeni, iar românii au aflat surprinşi că, la 18 ani, copiii mai fac şi (...)
Matei Udrea trage concluziile unui derby (aproape) ratat: Dinamo – FCSB, meciul în care nimeni n-a driblat pe nimeni, (...)
Matei Udrea trage concluziile unui derby (aproape) ratat: Dinamo – FCSB, meciul în care nimeni n-a driblat pe nimeni, iar românii au aflat surprinşi că, la 18 ani, copiii mai fac şi (...)
Miriuţă, devastat: Nu aveam voie să primim gol în ultimele secunde ale meciului. Antrenorul îşi obligă elevii să câştige (...)
Miriuţă, devastat: "Nu aveam voie să primim gol în ultimele secunde ale meciului". Antrenorul îşi obligă elevii să câştige cu Astra
Torje a plâns din nou după un meci cu FCSB, dar rămâne cu capul pe umeri: E dureros, dar de asta e frumos fotbalul. (...)
Torje a plâns din nou după un meci cu FCSB, dar rămâne cu capul pe umeri: "E dureros, dar de asta e frumos fotbalul. Trebuie să învingem Astra!"
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY