ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/02/2018]

 
Bugetul Târgu-Jiului, mai mic cu 13 milioane de euro
     
Bugetul Târgu-Jiului, mai mic cu 13 milioane de euro

Bugetul Târgu-Jiului, pe acest an, mai mic cu circa 13 milioane de euro față de 2017. ”Sper să reușim să avem bani de funcționare. Fondurile pentru investiții au scăzut” a comentat, la Interviurile Infinit FM, consilierul municipal PNL, Mihai Paraschiv. ”Revoluția fiscală” a guvernului PSD-ALDE a lovit grav bugetele unităților administrativ-teritoriale. Deși banii sunt mai puțini, lefurile funcționarilor din primării au crescut considerabil odată cu aplicarea Legii Salarizării Unitare.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY