ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/02/2018]

 
Lădaru: Ar trebui demarate discuții cu Pandurii Târgu-Jiu. Pasti: Nu poate fi acuzat Condescu c-a falimentat clubul
     
Lădaru: Ar trebui demarate discuții cu Pandurii Târgu-Jiu. Pasti: Nu poate fi acuzat Condescu c-a falimentat clubul

”Trebuie demarate discuții pentru o rezolvarea AMIABILĂ a litigiului cu Pandurii Târgu-Jiu” spune consilierul municipal Eduard Lădaru, acum, după ce Marin Golea a dat în judecată acționarii pentru recuperarea sumelor neplătite din trecut. Responsabilii de la Pandurii susțin că au de recuperat 6 milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia, Primăria Târgu-Jiu, Consiliul Județean și Artego. Cu acești bani clubul ar ieși din insolvență. Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Târgu-Jiu, a dat în judecată acționarii, luna trecută. Acum, așteaptă termenul procesului. Golea susține că are 4 decizii ale instanțelor judecătorești, în care se precizează cât se poate de clar că membrii asociați ai Clubului Pandurii sunt obligați să-și achite contribuțiile, în fiecare an. Cei mai mulți bani are dat dat Complexul Energetic Oltenia, 2 milioane de euro. Primăria Târgu-Jiu are de achitat 1,6 milioane de euro. Consilierul municipal Eduard Lădaru, care este și avocat, consideră că Pandurii Târgu-Jiu are 50% șanse să câștige acțiunea inițiată în instanță împotriva acționarilor. De aceea, crede că se impune demararea unor  discuții și rezolvarea pe cale amiabilă a litigiului. Lădaru susține că hotărârea Consiliului Local Târgu-Jiu, prin care s-a stabilit să fie alocați bani la Pandurii numai în anumite condiții, ar încălca protocolul încheiat între asociați. Cristian Toader Pasti susține că numai 500.000 de lei, reprezentând contribuția pe anul trecut, ar avea de plată Consiliul Județean Gorj. Consilierul personal al șefului CJ a discutat cu Marin Condescu despre restanțele acționarilor care s-ar ridica la 6 milioane de euro. Toader Pasti îi ia apărarea lui Marin Condescu. Spune că fostul președinte nu are nicio vină pentru intrarea clubului de fotbal în (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY